zondag 21 oktober 2012

De laatste week voor Etten-Leur

My goodness,

Wat vliegt de tijd. Voor mij persoonlijk zijn de laatste paar weken een behoorlijk dieptepunt geweest, waardoor ik nauwelijks op de club was.

Maar eigenlijk is wel gebleken dat is overbodig ben. Cees, Peter en Willem zijn gewoon een succes-trio waar menig atletiekvereniging slechts van kan dromen. Ik vond het echt ongelofelijk fijn dat zij mij zo geholpen hebben en ben ze heel erg dankbaar.

Aankomende week is het mijn absolute bedoeling weer aanwezig te zijn.

Dinsdag staan er 10 400-tjes op het programma. Ik zit eraan te denken om deze op de baan te doen. Ik weet dat daar veel weerstand tegen bestaat, maar we zitten dan maar een paar dagen voor de halve marathon en ik vind het park met alle bladeren en takjes te risicovol. Madeleine heeft een aantal weken haar enkel verzwikt en wanneer dat nu gebeurt, kun je die halve wel op je buik schrijven. Dat zou enorm zonde zijn van alle trainingsarbeid. Safety first, my darlings.

Donderdag is 12 km, maar dan uiteraard wel met 6 tempoblokken van 1000 meter, die we langzamer uit zullen voeren dan normaal. Deze blokken mogen niet sneller, dan 6'10"/km. Ik weet dat dat langzaam is, maar zondag is de dag om te vlammen.

Dan is het zondag zover: de halve van Etten-Leur. Ik hoop dat diegenen die meedoen, dat ze enorm genieten. Dat is altijd het belangrijkst. Als je dan ook nog een mooie tijd neerzet en wellicht een p.r., dan is het doel behaald.

Uiteraard zie ik jullie nog, maar toch alvast nu: heel veel succes en vooral heel veel plezier. Ik ben zoooooo benieuwd hoe mijn dierbare DDD-lopers het gaan doen.

Jullie zijn kanjers!!!!

Brenda

Geen opmerkingen:

Een reactie posten