zondag 30 september 2012

Wat gaan we doen in week 40?

Hello my dears,

Afgelopen week hebben we mogen ondervinden dat het echt herfst aan het worden is. De training in het Wantijpark was net niet meer geschikt voor deze periode. Het werd al snel te donker om het pad nog te kunnen zien. Daarnaast lagen er flink wat afgewaaide takken als gevolg van de flinke storm die de maandag ervoor had gewoed. Dit gaan we dus niet meer doen, my lovelies. Wellicht dat de rondjes om het zwembad nog wel kunnen.

Donderdag was ik er zelf niet bij maar ik heb van Kees gehoord dat alles goed is verlopen.

Aanstaande dinsdag gaan we niet intervallen (man, man wat zal Kees het jammer vinden dat hij er niet bij kan zijn ;-)). We gaan dan een wisselduurloop doen van 8 km in D2. Dit betekent dat we in een tempo van 6'20"/km gaan lopen waarbij we elke 7 minuten 30 sec versnellen naar D3, wat 5'42"/km is. Deze versnellingen zijn uiteraard geen verplichting maar de souplesselopers kunnen dit eigenlijk niet overslaan (hey, je volgt een schema of niet ;-)).

Donderdag gaan we 12 km lopen met daarin 6 tempoblokken van 1000 meter. De route moet ik nog bedenken.

Zaterdag kun je 15x200 op de baan doen, zoals we dat vaker op de dinsdag doen. Vind je dit teveel, doe je er gewoon 10. De zaterdagtraining is en blijft optioneel. Ikzelf doe dit ook steeds minder. Call me lazy...

Zondag een duurloop van 15 km in D2 (voor de lopers van Etten-Leur).

Nou lieve mensen, we gaan er weer een mooie trainingsweek van maken. Tot dinsdag!!!

Brenda
Geen opmerkingen:

Een reactie posten